”Cea mai frumoasă bunică”. Barbara Mori a publicat imagini noi cu nepoțica sa


Barbara Mori, protagonista telenovelei „Rubi”, este, la doar 40 de ani, una dintre cele mai sexy bunicuțe din showbiz.


Cunoscută pentru rolul său din serialul mexican ”Rubi”, actrița, originară din Uruguay, este mama unui tânăr, Sergio Mayer Mori, născut în 1998. Tatăl băiatului este actorul Sergio Mayer, cu care Barbara a avut o scurtă relație.

În 2016, la vârsta de 16 ani, fiul Barbarei a devenit tăticul unei fetițe, Mila, făcând-o pe Barbara Mori bunica la vârsta de 38 de ani.

Recent, Barbara Mori a publicat o nouă imagine cu nepoata sa, Mila Mayer Subtil, generând tot felul de reacții pe social media. Comentariul scris de actriță în dreptul imaginii dezvăluie importanța existenței fetiței în viața sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Citându-l pe guru motivațional Wayne Dyer, Mori a scris: ”tot ce se petrece în viața ta are scopul să te învețe, apreciază fiecare lucru”. Mesajul, acompaniat de fotografie, dezvăluie o latură mai tandră a actriței. 

Imaginea, care a depășit 60.000 de like-uri pe Instagram, a stârnit reacții entuziaste: „Cea mai frumoasă bunică”, ”seamănă mult cu tine”, ”acum are și un tată și o mamă”.

Oricum, printre complimente, s-au strecurat și comentarii care aminteau de despărțirea dintre părinții micuței Mila. 

Este cunoscut faptul că Sergio Mayer Jr., fiul Barbarei Mori, și modelul brazilian Natalia Subtil s-au separat după nașterea fetiței și nu au mai păstrat deloc legătura în ultimele luni. 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
”Cea mai frumoasă bunică”. Barbara Mori a publicat imagini noi cu nepoțica sa
  • /


related posts