Cea mai frumoasa femeie din lume, impecabila intr-o rochie rosie. Cum a fost pozata Stephanie del Valle, Miss World 2016


Tanara de 19 ani care a cucerit titlul de Miss World a participat in urma cu putin timp la o cina de stat din tara ei natala, Puerto Rico. Stephanie a stralucit in rosu!


Dupa ce a primit coroana si a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in luna decembrie a anului 2016, Stephanie del Valle a inceput sa duca un stil de viata specific reginelor frumusetii. Tanara participa la evenimente mondene, militeaza pentru diferite cauze umanitare si este invitata de sefi de stat si personalitati politice la cine de gala.

In urma cu putin timp, ea si-a facut aparitia la o seara organizata de inaltii demnitari din San Juan. Imbracata in rosu, cu superba coroana de Miss pe cap, Stephanie a stralucit si a atras atentia tuturor fotografilor aflati la fata locului.

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat titlul de Miss World 2016 in luna decembrie a anului trecut, in cadrul concursului desfasurat la Oxon Hill, in apropiere de Washington. Bruneta a primit coroana de la Mireia Lalaguna, din Spania, care a obtinut acest titlu in 2015.

"Este o onoare si o mare responsabilitate sa reprezint Caraibele", a declarat Stephanie del Valle. Miss World 2016 este studenta, vorbeste trei limbi (spaniola, engleza si franceza) si doreste sa lucreze in industria divertismentului.


related posts

Modifică setările cookies