Cea mai frumoasa fetita din lume are sanse sa devina cea mai frumoasa femeie. Cum a aparut Thylane la Cannes


Se spune despre ea ca nu indeplineste standardele de frumusete de la Hollywood, in privinta masurilor corporale, dar cand vine vorba de chip, are cu siguranta unul dintre cele mai frumoase vazute vreodata. Tanara desemnata "cea mai frumoasa fetita din lume", pe cand avea doar cativa anisori are mari sanse sa devina femeia cu cel mai frumos chip din showbiz.


A cucerit lumea modei pe cand avea doar 4 ani, iar de atunci a ramas in atentia agentiilor de moda si a creatorilor de renume. La Festivalul de Film de la Cannes a demonstrat ca are un chip imposibil de confundat.

Imbracata intr-o tinuta nude, diferita de rochiile indraznete ale altor tinere de varsta de ei, Thylane nu a avut nevoie de nicio infrumusetare artificiala pentru a arata impecabil.

Aparitiile pe care multi le-au considerat exagerate, pe vremea cand Thylane aparea pe coperta Vogue, in ipostaze provocatoare, nu i-au schimbat drumul lipsit de scandaluri pe care l-a urmat mai tarziu. Thylane este una dintre cele mai discrete prezente din lumea modei si rareori  isi lasa fanii sa afle detalii despre viata sa personala. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies