Cea mai frumoasă gimnastă din România, fabuloasă în costum de baie. Cum a pozat Sandra Izbașa pe Instagram


Sandra Izbașa este considerată pe bună dreptate una dintre frumusețile din sportul românesc. 


Fosta campioană olimpică, Sandra Izbașa, s-a fotografiat în vacanță, în costum de baie și a postat imaginile pe contul său de Instagram. Sandra arată fabulos, iar reacția admiratorilor de pe rețelele de socializare este încă o dovadă în acest sens. 
 

 

• Can you touch the Sky? • #valiug #nature #picoftheday #clouds #sky #beautiful #Romania #wallpaper

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe


 

 

Boat is nothing without water... ???? #bluewater #beautifulnature #greece

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe

După retragerea din activitatea competițională, Sandra vrea să dea lovitura în industria cinematografică. Dubla campioană olimpică îşi va face debutul în actorie, jucând într-un film poliţist regizat de Iura Luncaşu.

 E a declarat recent în emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, că antrenorii de la lotul național au sfîtuit-o să se orienteze spre actorie. 

„Sunt poliţistă DIICOT, dar nu pot da mai multe detalii. O să fie senzaţie, pentru că e gândit foarte bine acest rol şi îmi doresc să empatizez cu acest rol. Îmi doresc să fac tot ceea ce mi-am propus, pentru că deja mi-am făcut o imagine despre cum va arăta. Încă nu am început filmările, mai avem o săptămână. O să fie cu cascadorii, asta mi-a plăcut foarte mult. Sunt curioasă cum mă descurc, pentru că e o provocare. Mi-am dorit din tot sufletul acest proiect şi mă bucur mult. Am făcut actorie doar 3-4 luni. Vreau să văd cât de mult mi se potriveşte rolul de actriţă şi cât de bine mă descurc. N-are cum să nu mi se potrivească. Şi în sala de gimnastică am jucat teatru ca să pot să scap de anumite situaţii. Şi antrenorii m-au sfătuit ca după gimnastică să mă îndrept spre actorie“, a declarat Sandra.

 

 

???? Filmăm ???? #ready #for #action #facisautaci #filmromanesc #comedie #filmeleluiiura

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe

 

Summer is not over yet! ???????? #iwantsummer #allyear #hot #vacayvibes #creatememories

O postare distribuită de S A N D R A I Z B A Ş A (@sandra_izbasa) pe

 

related posts

Modifică setările cookies