Cea mai infricosatoare papusa umana. Cum arata femeia cu sprancene roz si cercei in obraji care face furori pe internet: GALERIE FOTO


Dupa ce modelul ucrainean Valeria Lukyanova  a fost declarat papusa Barbie din viata reala, iar fotografiile ei au acaparat presa, o alta tanara in varsta de 18 ani recunoaste ca este obsedata de aspectul de papusa si face tot ce e necesar pentru a obtine look-ul dorit.


Papusile Barbie adevarate, care au obtinut un chip de portelan in urma numeroaselor operatii estetice, s-au inmultit incredibil in ultimii ani, iar aparitiile lor pe retelele de socializare sunt socante si adesea criticate de cei mai multi. Aspectul lor artificial, care atrage atentia la prima vedere, distruge toate amintirile frumoase ale tinerelor, legate de papusile cu care se jucau in copilarie.

Katie Lawrence din cartierul londonez Camberwell a declarat ca petrece in medie trei ore pe zi si cheltuieste mai mult de 200 de lire pe luna pe machiaj, pentru a-si transforma chipul intr-unul de papusa.

Tanara cu parul verde, buzele rosii si cercei in obraji, nas si alte parti ale fetei se inspira din jocurile video si cultura japoneza si este adepta culorilor pastelate.

Aceasta declara ca aparitiile ei pe strada sunt adesea privite insistent de trecatori, iar multi dintre ei doresc sa-si faca poze cu ea. In ceea ce priveste munca pe care o depune pentru a se apropia de aspectul fizic al unei papusi, aceasta marturiseste ca foloseste doua seturi de gene false si lentine de contact pentru a-si mari ochii si si-ar dori o operatie estetica pentru a obtine urechi de elf.

Noua papusa Barbie, care spera sa fie o inspiratie pentru ceilalti si care isi iubeste stilul pe care l-a adoptat, este cunoscuta in lumea virtuala sub numele de Iska Ithil si are deja foarte multi admiratori.

Mai mult decat atat, Katie, care se considera un model pentru celelalte fete, are cont si pe Youtube, unde incarca filmulete in care le arata acestora cum trebuie sa se machieze pentru a arata ca ea.

related posts

Modifică setările cookies