Cea mai noua fita in materie de chirurgie estetica. Pentru ce trasatura fizica a lui Michelle Obama sunt dispuse americancele sa dea bani grei


Pot mai multi americani se declara dispusi sa infrunte bisturiul, visand sa aiba arate ca Michelle Obama, a anuntat, luni, Asociatia chirurgilor plasticieni.


Aceasta a precizat ca numarul interventiilor chirurgicale la nivelul bratelor a crescut cu peste 4.000% din anul 2000 si ca tot mai multi aomeni isi doresc sa arate ca Michelle Obama in aceasta parte a corpului.

Numarul interventiilor chirurgicale la brate, fie ca este vorba de liposuctie, fie de un lifting al bratelor (ce "elimina" surplusul de piele), a crescut cu 4.378% din anul 2000, numarul femeilor operate ajungand, in 2012, la 15.000, potrivit unui raport intocmit de Asociatia americana a chirurgicilor plasticieni (ASPS).

Un sondaj comandat de aceasta asociatie releva faptul ca femeile americane admira mai ales bratele - cu musculatura bine definita - lui Michelle Obama, sotia presedintelui Barack Obama, si pe cele ale actritelor Jennifer Aniston, Jessica Biel si Demi Moore.

Dupa parerea medicilor, moda lansata de acest tip de interventie chirurgicala nu poate fi explicata doar prin acest motiv, ci prin faptul ca "resimtim influenta oamenilor pe care ii vedem tot timpul", spune David Reath, presedintele comisiei de educatie din cadrul ASPS: "Ii vedem si ne spunem: «da, vreau sa arat ca ei»", adauga el.

Sursa: Mediafax

related posts

Modifică setările cookies