Cea mai operata vedeta de la Hollywood renunta la silicoanele imense. Cum arata diva satula de forme sexy


Pana acum si-a dorit sa aiba sani cat mai mari pentru castiga toata atentia camerelor de fotografiat, dar se pare ca gusturile se mai schimba.

 


In ciuda faptului de-a lungul timpului a avut nici mai mult nici mai putin de 10 operatii estetice in cautarea unui look ideal, Heidi Montag nu mai vrea sa fie vedeta cu cei mai mari sani din showbiz. Asa ca, pentru a scapa de acest titlu, blondina a apelat din nou la bisturiu, dar de data aceasta nu pentru a-si mari sanii, asa cum ne-a obisnuit, ci dimpotriva, pentru a-si micsora bustul.

Se pare ca adevaratul motiv al deciziei de a trece de la marimea F la D a fost unul pur medical. Heidi, in varsta de 27 de ani, s-a lasat filmata in timpul operatiei de miscorarea a sanilor de catre "Entertainment Tonight", iar vedeta nu a putut decat sa spuna ca vrea sa scape cat mai repede de ei.

Heidi l-a criticat pe chirurgul care a lasat-o sa aiba parte de atat de multe interventii chirurgicale, dar cum acesta a murit intr-un accident de masina, diva a fost nevoita sa apeleze la ajutorul unui alt medic pentru a scapa atat de bustul imens, cat si de problemele de sanatate cauzate de sanii prea mari pe care ii poseda.

Credeti ca este o decizie buna sau va placea de vedeta cand avea cei mai mari sani din showbiz?

FULLSCREEN
Cea mai operata vedeta de la Hollywood renunta la silicoanele imense. Cum arata diva satula de forme sexy
  • /

related posts