Cea mai sexy bucatareasa i-a surprins pe toti cand si-a dat sortul jos. De ce au numit-o posesoarea celui mai teapan decolteu din showbiz


Doamnele din showbiz incearca din rasputeri sa ramana intr-o forma fizica perfecta si ori de cate ori au ocazia, profita de sport pentru a arde caloriile.


Marcela Valladolid, un celebru bucatar chef, pare ca este posesoarea celui mai frumos decolteu din lumea mondena. In ciuda meseriei sale, vedeta are un trup de invidiat si desi nu trece prin cea mai fericita perioada din viata sa, Marcela profita de fiecare zi libera pentru a merge la plaja si a inota.

De data aceasta, frumosul sau decolteu a fost expus pe plajele din Miami, intr-un costum de baie negru, cu aplicatii metalice, aurii. VEZI IMAGINILE AICI.

Vedeta TV are la cei 35 de ani ai sai un trup cu dimensiuni perfecte, care a facut furori in jurul sau si a atras privirile tuturor domnilor. Pe toata durata vacantei, Marcela a fost insotita de fiul sau, Fausto, si impreuna cu el s-a bucurat de apa din Oceanul Atlantic.

Imediat dupa despartirea de sotul sau, s-a zvonit ca Marcela a petrecut cateva zile  alaturi de colegul sau de emisiune Paul Hollywood in Mallorca, Spania, lucru care nu ne mira deloc datorita frumusetii rapitoare care o caracterizeaza.

Voi ce parere aveti despre felul in care arata Marcela Valladolid? V-ar ajunge o scara de la 1 la 10 pentru a-i acorda o nota?

related posts

Modifică setările cookies