Cea mai sexy dadaca de la Hollywood.Cum arata bona familiei Affleck, despre care se spune ca i-a despartit pe Ben si Jen


Tanara, cu un trup de model, blonda si sexy - asa arata bona familiei Affleck si, dupa descriere, cosmarul oricarei mamici :) Christine Ouzonian este tanara de 28 de ani care pana de curand a avut grija de cei trei copii ai lui Jennifer Garner si Ben Affleck. 


Nu multe femei ar avea curaj sa angajeze o dadaca atat de sexy, avand in vedere "legendele" despre aventurile amoroase dintre tatici si bone. Insa Jennifer Garner a primit-o in casa ei pe Christine Ouzonian, iar acum tabloidele din intreaga lume scriu ca bona ar fi adevaratul motiv al divortului dintre ea si Ben Affleck. Actorul a negat insa, prin intermediul echipei sale de PR, aceste zvonuri, catalogandu-le drept mincinoase.

In ultimele zile, dadaca sexy a devenit tinta numarul 1 a paparazzilor. Aceasta a fost surprinsa in Los Angeles intr-o tinuta casual, dar foarte scumpa, numai espadrilele Chanel costand 550 de dolari.

Primele zvonuri legate de ruptura dintre Ben& Jen au aparut la inceputul lunii iunie, cand o sursa din anturajul lui Jennifer Garner si a lui Ben Affleck le-a dezvaluit celor de la Us Weekly ca mariajul lor este in pericol. Potrivit acestei surse, actorul este dependent de munca si stilul lui de viata nu se mai potriveste cu cel al lui Jennifer, care prefera sa-si dedice timpul cresterii celor trei copii ai cuplului. Ulterior, taboidele au inclus-o in motivele de divort si pe bona sexy a familiei.

"Dupa ce ne-am gandit mult si am analizat cu atentie, am luat dificila decizie de a divorta. Ne vom continua relatia in spiritul prieteniei si al iubirii si ne luam angajamentul sa ne crestem impreuna copiii, pe care va rugam sa ii respectati in aceasta perioada dificila. Acesta va fi singurul nostru comentariu legat de acest subiect privat. Multumim pentru intelegere", au scris cei doi.

FULLSCREEN
Cea mai sexy dadaca de la Hollywood.Cum arata bona familiei Affleck, despre care se spune ca i-a despartit pe Ben si Jen
  • /

related posts

Modifică setările cookies