Cea mai sexy femeie din lume, de nerecunoscut. Ce schimbare de look si-a facut Jennifer Lawrence


Desemnata in 2014 cea mai sexy femeie din lume de catre revista FHM, Jennifer Lawrence ne-a obisnuit cu look-ul sau cool din ultimii doi ani. Tunsa pixie, apoi bob, Lawrence era mereu in topul celebritatilor cu cele mai frumoase tunsori.


Jennifer Lawrence a revenit la imaginea sa din urma cu mai bine de trei ani. Tanara actrita are din nou parul lung si blond. Noul look a fost obtinut cu ajutorul unor extensii de par, pe care actrita si le-a pus de curand.

Vedeta a fost surprinsa de catre paparazzi alaturi de cantareata Lorde la iesirea dintr-un club din New York. Nemachiata, imbracata simplu si cu noua coafura, Jennifer Lawrence pare chiar mai tanara decat este in realitate.

Actrita in varsta de 24 de ani a fost imbracata cat se poate de simplu - intr-un tricou alb, o pereche de jeans rupti in genunchi si o pereche de sandale negre cu toc. 

In prezent, Jennifer Lawrence lucreaza la ultimul sau film din seria X Men - Apocalypse. 

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes. Actrita americana  a aparut in doua dintre filmele cu incasari considerabile in 2014 - "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay Part 1" si "X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care au generat impreuna venituri de 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

related posts

Modifică setările cookies