Cea mai sexy imagine cu Ingerasul Candice. Vedeta si-a acoperit bustul doar cu o ghirlanda de flori


Ingerasul Victoria's Secret in varsta de 25 de ani a fost desemnata de editorii si cititorii revistei Maxim cea mai sexy femeie din lume in 2014. Cele mai recente imagini publicate de ea demosntreaza ca merita sa primeasca aceasta distinctie.


"E o onoare pentru mine sa fiu desemnata cea mai sexy femeie din 2014 de cei de la Maxim, mai ales ca am fost nominalizata alaturi de o multime de femei frumoase si talentate. E un sentiment minunat", a scris Candice la putin timp de la publicarea informatiei.

In tinute sexy, ba chiar topless, Candice a pozat pentru zeci de pictoriale si a demonstrat inca o data, chiar daca nu mai era nevoie, ca este posesoarea unui corp senzational si ca stie cum sa si-l puna in evidenta prin atitudine.

Recent, ea le-a aratat fanilor imagini din culisele sesiunilor foto pe care le face si, spre surprinderea tuturor, a fost la fel de dezinhibata ca in fata fotografilor profesionisti, Mai exact, ea s-a imortalizat fara sutien, cu bustul acoperit doar de o ghirlanda de flori.

Cu parul lasat sa-i cada lejer pe umeri si abdomenul tonifiat la vedere, ea a primit nenumarate complimente si laude din partea admiratorilor:

Foto: Instagram

FULLSCREEN
Cea mai sexy imagine cu Ingerasul Candice. Vedeta si-a acoperit bustul doar cu o ghirlanda de flori
  • /

related posts