Cea mai sexy mama si fiica de la Hollywood. Cine sunt cele doua regine ale frumusetii din Cetatea Filmului


Desi le despart 42 de ani, Kim Basinger si fiica ei, Ireland Baldwin sunt doua dintre cele mai sexy femei de la Hollywood si seamana izbitor una cu cealalta.


Incepand de la siluetele lor impecabile si pana la buzele lor pline si obrajii sculptati, Ireland si mama ei par mai degraba surori decat mama si fiica. De aceeasi parere se pare ca este si agentia de modelling a lui Ireland, IMG, care i-a oferit un contract si mamei ei, in varsta de 60 de ani.

Bineinteles, Kim nu este o novice intr-ale modelling-ului. De fapt, inainte sa devina celebra ca actrita, superba blonda s-a remarcat in modelling, inca de la varsta de 16 ani.

Dupa ce a devenit faimoasa datorita unei reclame la sampon, Kim a decis sa faca trecerea spre Hollywood si bine a facut! Frumoasa actrita nu doar ca a fost aleasa ca fata bond in pelicula iconica "Never Say Never", dar a castigat si un premiu Oscar pentru rolul ei din "L.A. Confidential".

Si Kim este la fel de frumoasa astazi, la 60 de ani, ca acum 30 de ani. Chiar si fiica ei este uluita de cat de frumos a imbatranit mama ei. "Arata de parca ar avea varsta mea. Corpul ei, va jur, e o nebunie", a declarat Ireland pentru HollywoodTake.com.

Cand Kim a participat la premiera "Grudge Match", pe 16 decembrie, cei prezenti au ramas cu gurile cascate in fata aparitiei ei impecabile. Imbracata intr-un costum masculin Ralph Lauren Collection, din trei piese, cu parul strand intr-o coada la spate si cu un ruj rosu pe buze, Kim a aratat la fel de sexy ca si acum 20 sau 30 de ani. 

Sunteti de acord ca Kim si Ireland merita titlul de cea mai sexy mama si fiica de la Hollywood? Va asteptam opiniile in sectiunea de comentarii!

related posts

Modifică setările cookies