Cea mai sexy prezentatoare a Mexicului si-a facut publice fotografiile din vacanta. Cum arata tanara


Obisnuieste sa prezinte vremea imbracata in cele mai sexy rochii, insa adevaratul spectacol incepe atunci cand o urmaresti pe retelele de socializare. Yanet Garcia face furori cu formele sale perfecte, iar imaginile din vacanta petrecuta la plaja sunt o desfatare pentru ochii barbatilor.


5 000 000 de followeri de pe Instagram au avut ocazia sa vada cum s-a distrat Yanet in vacanta sa din Columbia. Frumoasa prezentatoare meteo s-a pozat din toate unghiurile si a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, de ce a fost numita "cea mai sexy prezentatoare meteo din istorie". 

La fel ca multe alte tinere cu forme asemanatoare, Yanet a fost comparata, in randurile multor publicatii, cu Kim Krdashian, desi nu toata lumea este de acord cu asemanarea dintre ele.

Garcia isi rasplateste fanii cu cate o poza in bikini, ori de cate ori mai aduna un milion de followeri, lucru ce nu pare prea greu pentru ea. 


Formele sale au ajutat-o sa atraga atentia, iar acum Yanet are si un rol in productia cinematografica "Sharknado 5: Global Swarming. 
 
In ciuda tuturor barbatilor care si-ar dori sa o cunoasca, bruneta are un iubit stabil, Faze Cenzor, un gamer profesionist.
 


 

☔️☀️???????????? Mexican Weather Girl ????????

A post shared by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on


 

????????❤️@faze_censor

A post shared by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

related posts

Modifică setările cookies