Cea mai sexy sustinatoare a lui Hillary Clinton. Cum si-a demonstrat Rihanna sprijinul


Rihanna si-a facut foarte clara alegera politica, in stilul sau caracteristic: prin haine. Fotografiata pe strazile din New York, cantareata a purtat un tricou cu poza lui Hillary Clinton, in combinatie cu o pereche de pantaloni scurti...sexy.


Bruneta in varsta de 28 de ani a purtat tricoul cu Hillary Clinton, alaturi de o pereche de jeansi foarte scurti, bocanci si o geanta Louis Vuitton, formand unul dintre cele mai clasice look-uri ale sale.

Chiar daca Riri si-a obisnuit fanii cu unele dintre cele mai excentrice tinute, tricoul ales a fost suficient cat sa atraga toate privirile.


 O multime de vedete si-au facut publice alegerile politice, prin gesturi care de care mai indraznete, in timp ce dezbaterile continua.

Potrivit unui sondaj CNN/ORC americanii au ales-o castigatoarea dezbaterii din Las Vegas pe Hillary Clinton cu 52% la 39%. Diferenta dintre cei doi este insa mai stransa fata de rezultatele primelor doua dezbateri. Astfel dupa prima dezbatere Clinton avea 62% fata de Trump 27%, iar dupa cea de-a doua dezbatere Clinton avea 57% fata de 34% - Trump. Hillary Clinton si Donald Trump s-au infruntat cu atacuri reciproce si declaratii surprinzatoare, precum faptul ca republicanul a sugerat ca ar putea respinge rezultatul alegerilor, o posibilitate pe care democrata a descris-o drept “ingrozitoare”. "Va voi spune cand va veni momentul, va voi tine in suspans”, a spus Trump, intrebat daca va accepta rezultatul scrutinului. Clinton s-a declarat “ingrozita” de pozitia lui Trump. 

related posts

Modifică setările cookies