Cel mai bizar moment de la premiile Oscar. Reactia lui Scarlett Johansson cand John Travolta a pupat-o pe obraz


Premiile Oscar 2015 s-au defasurat duminica noapte, in Los Angeles, la Dolby Theatre. Desi reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din lumea cinematografiei, Oscarurile nu sunt lipsite de peripetii.


Unul dintre cele mai ciudate momente ale serii s-a desfasurat inainte de gala, pe covorul rosu. Voluptuoasa Scarlett Johansson si John Travolta au fost surprinsi intr-un moment bizar, in care actorul incerca sa o pupe pe obraz, dar vedeta pare deranjata de gest.

Mai mult decat atat, daca privirile ar putea ucide, John Travolta ar putea fi rapus la pamant de privirea lui Scarlett. Cu toate ca starul de de 61 de ani a incercat sa ofere un moment tandru, gestul lui a fost considerat total nepotrivit, proaspata mamica parand vizibil deranjata de gestul nu tocmai potrivit.

Aceasta gafa a lui John Travolta vine dupa momentul rusinos prin care a trecut la editia de anul trecut. Artistul ar fi trebuit sa o prezinte pe Idina Menzel, solista piesei "Let it go", dar din cauza emotiilor, a lipsei de pregatire si a problemelor cu prompterul, John a botezat-o Adele Dazeem.

Momentul nu a ramas netaxat, insasi Idina facandu-i introducerea lui John si pocindu-i la randul ei numele:

  • Cel mai bizar moment de la premiile Oscar. Reactia lui Scarlett Johansson cand John Travolta a pupat-o pe obraz

related posts

Modifică setările cookies