Cel mai celebru model plus size a slabit, dar e ingrasata in Photoshop pentru o campanie publicitara. Cum isi induce fanii in eroare Robyn Lawley


Este unul dintre cele mai celebre plus size din lume, a fost imaginea unor campanii H&M si a aparut pe copertele celor mai apreciate reviste glossy: Vogue, Elle,  Glamour sau Marie Claire.


Robyn si-a incercat norocul in lumea modelling-ului la 16 ani, dar peste tot unde mergea la castinguri, i se spunea ca e prea plinuta si ca trebuie sa slabeasca.

Abia la 19 ani Robyn a reusit sa semneze un contract cu agentia Wilhelmina Arz, ca model plus size. Acesta a fost momentul in care frumoasa australiana a decis sa nu se mai infometeze si sa se chinuiasca pentru a ajunge un model “normal”, putand fi, in schimb, un model plus size de succes.

Foto: Robyn Lawley, slaba la un eveniment monden in octombrie 2012

Se pare insa ca in ultimul an, Robyn Lawley nu s-a mai simtit atat de bine in corpul sau voluptos si a slabit destul de vizibil.

Slaba, si-a pierdut farmecul si a devenit doar una dintre miile de modele "ca trase prin inel". Robyn si-a castigat faima, si prin urmare contracte publicitare extrem de avantajoase, datorita formelor sale generoase.

Foto: Robyn Lawley, slaba intr-un pictorial

Desi a slabit, modelul apare intr-o noua campanie publicitara a unui brand de lenjerie intima mai plinuta decat pare in realitate. Probabil pentru credibilitate, corpul lui Robyn Lawley a fost ingrasat putin in Photoshop.

Foto: Robyn Lawley, in cea mai recenta campanie publicitara, cu cateva sunculite in plus

Ciudat este ca in unele pictoriale Robyn Lawley pare slaba, iar in altele cu sunculite. In care imagini credeti ca nu este modificata in Photoshop?

Vezi mai multe imagini in galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies