Cel mai controversat cuplu: Bella Thorne intr-o relatie cu un barbat dependent de alcool, sex si tata a trei copii


Cel mai nou cuplu din showbizul american a luat prin suprindere pe toata lumea. Bella Thorne, alta data adolescenta timida din serialele Disney, s-a transformat intr-o tanara rebela, cu alegeri sentimentale de neinteles pentru multi dintre fanii ei.


Anul trecut a dezvaluit pe retelele de socializare ca este bisexuala, dupa ce a avut relatii cu mai multi pusti celebri de la Hollywood. Insa ultima ei escapada amoroasa a luat prin surprindere pe toata lumea. Bella Thorne are o aventura cu un... "Kardashian". Mai precis, fostul partener al lui Kourtney Kardashian si tatal celor trei copii ai ei. 

Scott Disick nu are chiar cea mai "curata" imagine: este cunoscuta dependenta sa de alcool, droguri si... sex.

In prezent, Scott si Bella se afla in Cannes, acolo unde le-au oferit paparazzilor cateva scene picante la piscina. Multi ced ca relatia lor este una "fabricata", din dorinta de a iesi in evidenta.

"Sunt dependent de sex", a recunoscut Scot Disick in "Keeping Up With The Kardashians". Kourtney Kardashian si Scott Disick si-au inceput relatia in 2006, iar 4 ani mai tarziu acesta a cerut-o de sotie. Kourtney l-a refuzat. Cei doi s-au despartit de mai multe ori pe parcursul relatiei, insa cei trei copii i-au facut de multe ori sa mai acorde o noua sansa relatiei lor.

In ultimii doi ani, desi a incercat in mod repetat sa se impace cu Kourtney, Scott a fost vazut adesea in compania unor femei mult mai tinere decat el. 

related posts

Modifică setările cookies