Cel mai cunoscut roscat din showbiz are o iubita de nota 10. Cum arata femeia care l-a cucerit pe Ed Sheeran


Nu sunt impreuna de prea mult timp, insa presa din strainatate crede ca Cherry Seaborn urmeaza sa participe alaturi de Ed Sheeran la premiile Grammy din februarie, unde britanicul este nominalizat la trei categorii.  


Cherry Seaborn si Ed Sheeran au o idila ca-n povesti. Cei doi se stiu din liceu si au avut o relatie pe cand erau adolescenti, iar in luna septembrie al lui 2015 s-au regasit.

Marcati de ceea ce au trait impreuna, Cherry si Ed au decis sa mai dea o sansa relatiei lor si, timp de un an, s-au dedicat trup si suflet construirii unei legaturi puternice. Ambii "si-au dat demisia" de la job-urile zilnice si au profitat de ultimele 12 luni pentru a calatori si a petrece timp impreuna.

"E pentru prima oara in viata mea cand am avut timp sa ma indragostesc cum trebuie. Mereu am intrat in relatii cu pasiune: sunt irlandez si sunt roscat. Dar dupa ce incepeam o relatie plecam in turneu si se ducea totul dracului", a spus artistul in emisiunea lui Zane Lowe.

Ed a povestit ca iubita lui si-a dat demisia de la job-ul din New York pe care il avea, el a luat o pauza de un an de la muzica si ca in aceasta perioada s-au dedicat doar relatiei lor: "N-am fost niciodata mai fericit si mai relaxat. Ma simt atat de inspirat. Mi se pare ca toate lucrurile din viata mea s-au aranjat pentru ca eu m-am aranjat", a incheiat artistul.

FULLSCREEN
Cel mai cunoscut roscat din showbiz are o iubita de nota 10. Cum arata femeia care l-a cucerit pe Ed Sheeran
  • /

related posts

Modifică setările cookies