Cel mai fotogenic cuplu din showbiz. Cat de frumosi pot fi impreuna Ryan Phillippe si Paulina Slagter


"Cruel Intentions" a marcat o intreaga generatie de adolescente, care nu numai ca au ramas fascinate de povestea de dragoste transpusa in imagini, dar si-au si gasit noi idoli in actorii care au dat viata personajelor principale. Printre ei, Ryan Phillippe.


Actorul in varsta de 41 de ani le da pe spate pe domnisoare chiar si la 16 ani de la lansarea peliculei. El le-a dezamagit insa recent pe admiratoare, cand, prin intermediul unor surse, a confirmat ca e din nou logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca.

Potrivit E!News, Ryan Phillippe a cerut-o de sotie pe logodnica lui in varsta de 25 de ani chiar in ziua de Craciun. Paulina Slagter ar fi primit inelul la restaurantul Seaspice din Miami, unde actorul a avut grija sa rezerve cea mai frumoasa masa si sa ii adreseze intrebarea in timp ce admirau impreuna oceanul.

Frumoasa, tanara si detinand calitatile necesare pentru a-l domoli pe acest Don Juan de Hollywood, Paulina este impreuna cu starul din "Cruel Intentions" de patru ani: "Este fenomenala. Multi o judeca gresit si cred ca, daca arata ca un model, nu e chiar inteligenta. De fapt, se pregateste sa termine Faculatatea de Drept de la Stanford", a spus starul despre iubita lui.

"Pe masura ce inaintezi in varsta, iti dai seama care sunt cu adevarat lucrurile care conteaza, iar eu am devenit foarte implicat in ceea ce tine de drepturile civile ale oamenilor. Sa fiu cu o femeie care poate face diferenta in domeniul legal din acest punct de vedere este o adevarata mandrie pentru mine", a incheiat Ryan.

Dupa ce se vor casatori, Paulina Slagter va deveni mama vitrega a Avei si a lui Deacon - copiii pe care actorul ii are cu fosta sotie, Reese Whiterspoon - dar si a lui Kailani, fetita pe care o are cu Alexis Knapp. 

FULLSCREEN
Cel mai fotogenic cuplu din showbiz. Cat de frumosi pot fi impreuna Ryan Phillippe si Paulina Slagter
  • /

related posts

Modifică setările cookies