Cel mai fotogenic si mai sexy cuplu: trupurile lor par a fi sculptate. Cum au fost surprinsi Izabel Goulart si iubitul


Modelul Izabel Goulart si iubitul ei fotbalist, Kevin Trapp, si-au etalat trupurile perfecte pe un yacht de lux. Imaginile surprinse de paparazzi cu cei doi indragostiti par desprinse dintr-un pictorial profesionist. 


Ingerasul Victoria's Secret a impresionat cu trupul sau zvelt, dar in acelasi timp ultra tonifiat. Aceasta a ales de fiecare data costume de baie in doua piese, pentru un bronz impecabil. 

Brazilianca este intr-o relatie cu portarul de origine germana al echipei de fotbal Paris St. Germain, Kevin Trapp, si multi spun ca formeaza cuplul perfect. Izabel este una dintre frumusetile cu trupuri perfecte pentru Baywatch, acesta fiind si motivul pentru care bruneta a fost aleasa sa joaca in productie, alaturi de Zac Efron si Dwayne Johnson.

Cu o prezenta incantatoare, zambet fermecator si un corp de invidiat, Izabel Goulart si-a etalat silueta impresionanta si la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Rio.

Modelul brazilian a defilat in fata miilor de spectatori de pe stadion intr-un costum de carnaval, care i-a pus in valoare corpul super tonifiat. Izabel arata mai degraba ca o antrenoare de fitness decat un model Victoria's Secret :)

FULLSCREEN
Cel mai fotogenic si mai sexy cuplu: trupurile lor par a fi sculptate. Cum au fost surprinsi Izabel Goulart si iubitul
  • /

related posts