Cel mai sexy abdomen din lumea telenovelelor. Cum s-a fotografiat Aracely Arambula si cum arata corpul ei


Despre ea se spune ca ar fi cea mai dificila actrita de pe platourile de filmare ale telenovelelor, iar zvonurile sunt cat se poate de controversate. Cu toate acestea, Aracely Arambula este si una dintre cele mai frumoase actrite mexicane.


S-a facut roscata si a devenit si mai sexy decat era deja. In varsta de 41 de ani, Aracely nu pare sa aiba o zi peste 25, iar asta o ajuta sa se fotografieze in tot felul de ipostaze provocatoare si sa impartaseasca imaginile fanilor sai de pe retelele de socializare.

Frumoasa actrita s-a maturizat pe platourile de filmare, sub ochii telespectatorilor, si a impresionat prin talentul ei iesit din comun, dar si prin frumusetea emblematica.  Formele provocatoare, par ondulat si ochi patrunzatori, plus o atitudine de diva sunt lucrurile care o plaseaza printre actritele care atrag cel mai mult atentia.

Aracely a trait o poveste de iubire plina de nabadai cu Luis Miguel, caruia i-a daruit si doi copii, dar s-a iubit si cu Sebastian Rulli, actualul partener al lui Angelique Boyer, dar in prezent nu este implicata in vreo relatie.

Actrita tine constant legatura cu fanii ei, iar unele dintre ultimele imagini o arata imbracata doar in cateva fasii de material. Tinuta speciala ii lasa la vedere bustul, spatele si picioarele, insa ce atrage cel mai mult atentia este abdomenul lui Aracely, care pare de-a dreptul sculptat.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

No te puedes perder esta gran historia #LaDoña #AltagraciaSandoval #Teatrapará !!! ✨???????????????????? https://wdrv.it/8ae30628e solo por @telemundo ✨????????✨????❤️

A photo posted by Amo el arte yAmo serMama???????????????????????? (@aracelyarambula) on


FULLSCREEN
Cel mai sexy abdomen din lumea telenovelelor. Cum s-a fotografiat Aracely Arambula si cum arata corpul ei
  • /

related posts