Cel mai sexy actor de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Aparitia cu care Jared Leto a fost confundat cu un trecator


Jared Leto este recunoscut pentru aparitiile excentrice si pentru schimbarile de look neasteptate, cea mai recenta aparitia a cantaretului de 42 de ani fiind o dovada clara a acestui lucru. 

Tag-uri: #Jared Leto

Vedeta a iesit la plimbare pe strazile din New York, ocazie cu care a surprins pe toata lumea cu aspectul neingrijit. Cu parul lung si dezordonat, o barba mult prea lunga si hainele rupte, Jared Leto a parut ca seamana mai mult cu un om al strazii decat cu un actor care a castigat un Oscar la inceputul anului.

Considerat unul dintre cei mai sexy cantareti si artisti de la Hollywood, Jared Leto a dat uitarii look-ul ingrijit cu care a cucerit milioane de fani. Cu toate ca hainele pareau alese la intamplare, tricoul purtat de cantaret este unul de firma, mesajul de pe el fiind unul cu subinteles "Enfants Riches Déprimés".

Jared Leto s-a plimbat cu bicicleta alaturi de fratele lui Shannon, cei doi fiind intr-o scurta din turneul pe care in sustin in America cu formatia 30 Seconds To Mars. 

In 1994, actorul in varsta de 42 de ani devenea preferatul adolescentelor in filmul My So-Called Life. La 20 de ani diferenta, Leto a ramas printre favoritii tinerelor, castigand chiar si un premiu Oscar pentru rolul secundar din Dallas Buyers Club.

FULLSCREEN
Cel mai sexy actor de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Aparitia cu care Jared Leto a fost confundat cu un simplu trecator
  • /

related posts

Modifică setările cookies