Cel mai sexy detinut al Americii, retinut pe aeroport. Angajatii i-au interzis sa intre pe teritoriul tarii lor


Prizonierul top-model, Jeremy Meekes, cunoscut ca cel mai frumos barbat din industria modellingului, a fost deportat din Marea Britanie. Motivul acestor demersuri le este inca necunoscut avocatilor sai. 


In ciuda faptului ca managerul si sotia acestuia il asteptau intr-un hotel din Londra, modelul a fost nevoit sa se intoarca la New York: "Nu a fost arestat, dar nu l-au lasat sa intre in tara, desi avea toate actele in regula", declara managerul sau, Jim Jordan.

Barbatul a devenit celebru dupa ce fotografia sa de cazier a devenit virala pentru mult timp in randul retelelor de socializare. In trecut a fost acuzat de posesie ilegala de arme si condamnat la 2 ani de detentie. Aceasta infractiune a reprezentat pentru el inceputul unei cariere de succes. 

Dupa ce a fost eliberat, numeroase agentii cunoscute de modelling s-au intrecut sa ii propuna colaborari, iar viata i s-a schimbat radical.  Jeremy si-a facut debutul la New York Fashion Week, unde a defilat in fata unora dintre cele mai cunoscute femei din lume, precum Madonna, Paris Hilton si Kylie Jenner. 

In prezent, la varsta de 33 de ani, vedeta este tatal a trei copii, iar cel mai mic dintre baietii sai pare sa-i fi mostenit trasaturile care l-au facut celebru.

 

Happy 7th Birthday to my mini me, @jmeeksofficialjr ????????

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on


 

#family

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on


Desi a trecut prin incidentul neplacut din aeroportul din Londra, vedeta nu duce lipsa de sustinerea fanilor din randul retelelor de socializare. Top-modelul este urmarit de peste un milion de persoane pe Instagram si strange mii de aprecieri la pozele pe care le posteaza.

FULLSCREEN
Cel mai sexy detinut al Americii, retinut pe aeroport. Angajatii i-au interzis sa intre pe teritoriul tarii lor
  • /

related posts