Cele 5 nasteri nu si-au pus amprenta asupra corpului ei. Cat de bine arata in bikini fosta sotie a lui Eddie Murphy


Abdomen de fier, o tunsoare pixie chic, un cercel in buric si un bust sexy si voluminos - pare descrierea unei pustoiace, insa este vorba despre o femeie de 47 de ani. Fosta sotie a lui Eddie Murphie a luat cu asalt plajele din Miami, unde face deliciul paparazzilor.


Este a doua zi consecutiva in care frumoasa Nicole Murphy isi expune formele apetisante in vazul paparazzilor pe plajele din Miami. Fosta sotie a lui Eddie Murphy a fost surprinsa in timpul unei sedinte foto pe plaja si in apele involburate ale oceanului. 

In ciuda faptului ca trece printr-o perioada dificila, Nicole a fost o adevarata profesionista si nu a lasat sa se vada cat de tulburata este de problemele personale.

Vedeta trebuie sa depuna marturie in procesul impotriva unui barbat pe care l-a acuzat ca a fraudat-o cu peste 7 milioane de dolari, obtinuti in urma divortului de Eddie Murphy.

Frumusetea lui Nicole Murphy a fost mostenita si de fiicele sale, care ii calca pe urme in lumea modellingului. Bria Murphy, fiica cea mai mare, este deja cunoscuta ca model si recunoaste ca presiunea este destul de mare in aceasta industrie.

Se pune foarte multa presiune sa fii perfecta", a marturisit Bria Murphy intr-un interviu pentru ABC news. Inainte sa se ajunga la droguri si la tulburari de alimentatie, Bria a dezvaluit care este cel mai ciudat ritual pe care l-a putut observa: "Sunt fete care mananca dischete de bumbac cu suc de portocale. Inmoaie dischetele in suc ca sa simta ca sunt satule, intrucat bumbacul nu este nociv. Se dizolva pur si simplu. Insa te face sa te simti satula, cand tu de fapt nu esti", a afirmat ea.

related posts

Modifică setările cookies