Cele mai bogate vedete din lume. 5 femei care au averi fabuloase


Sunt celebre, talentate si putred de bogate. Iata care sunt cele 5 super-femei din showbiz-ul american.


1. Oprah Winfrey

Castiguri in 2013: $77 milioane
Avere neta: $2.9 miliarde

Regina talk show-ului american a ramas si anul trecut cea mai bogata si cea mai puternica femeie din televiziunea americana. Televiziunea ei, OWN, a cunoscut audiente uriase datorita unei serii de interviuri in exclusivitate realizata de ea, iar aparitia din filmul "The Butler" i-a rotunjit cu siguranta veniturile fabuloase.

2. Lady Gaga

Castiguri in 2013: $80 milioane
Avere neta: $190 milioane

Ar fi avut incasari si mai mari in 2013, dar a fost trasa in spate de o accidentare la sold, care i-a intrerupt turneul mondial "Born This Way". Doar in ianuarie anul trecut turneul i-a adus 168 de milioane de dolari. Daca si-ar fi putut incheia turneul, ar fi castigat cel mai probabil peste 200 de milioane de dolari. Prezenta ei foarte puternica in social media o face una dintre cele mai influente celebritati, cu 58 de milioane de fani pe Facebook si 38 pe Twitter.

3. Beyonce

Castiguri in 2013: $53 milioane
Avere neta: $350 milioane

In 2012, Beyonce si-a luat un an liber pentru a se concentra pe fiica ei, Blue Ivy. In 2013 s-a intors insa in varful showbizului cu turneul ei mondial Mrs Carter World Tour, cu aparitia unui album secret si cu doua contracte cu Pepsi si H&M, care i-au rotunjit considerabil veniturile.

4. Madonna

Castiguri in 2013: $125 milioane
Avere neta: $650 milioane

Desi are la activ peste 30 de ani in lumina reflectoarelor, Madonna a ramas insa Material Girl. Cantareata a castigat mai multi bani in 2013 decat orice alta vedeta din topul Forbes Celeb 100. Turneul ei MDNA a strans 305 milioane de dolari, iar vanzarile de haine si de parfumuri din colectia ei au adus-o in topul celor mai bogate vedete.

5. Taylor Swift

Castiguri in 2013: $55 milioane
Avere neta: $150 milioane

Cel de-al patrulea album al cantaretei, "Red", s-a vandut in 1,2 milioane de exemplare doar in primele saptamani de la lansare. Iar hit-ul "We Are Never Ever Getting Back Together" a devenit un imn al fetelor de pretutindeni ca si primul ei numar 1 in topul Billboard Hot 100. Averea ei a crescut considerabil anul trecut datorita contractelor cu Diet Coke, CoverGirl si Sony, dar si datorita aparitiei in filmul "The Giver".

related posts

Modifică setările cookies