Cele mai chinuitoare sandale. Cum aratau picioarele Bellei Hadid dupa ce si-a dat jos incaltarile spectaculoase


A fost regina covorului rosu la gala amfAR care a avut loc la Cannes si toata lumea i-a admirat vestimentatia si sandalele spectaculoase. Insa Bella Hadid a suferit pentru un look perfect.


Bella a purtat la eveniment o rochie Ralph & Russo, insa si sandalele au atras la fel de multe priviri. Dupa ce si-a dat jos incaltarile realizate de René Caovilla, picioarele Bellei aratau ca si cum ar fi fost chinuite. 

Vedeta si-a schimbat ulterior tinuta si sandalele, iar pe picioarele ei se puteau observa urmele lasate de incaltarile René Caovilla.

Desi sufera de o boala cumplita, Lyme, insa nicio clipa nu a lasat sa se vada lucrul acesta. Dimpotriva, strange din dinti si arata mereu ca o profesionista. La 20 ani, Bella Hadid a scapat, in sfarsit, de statutul de "sora mai mica a lui Gigi Hadid", adevaratul superstar al familiei. Chiar daca nu a ajuns inca la popularitatea surorii sale, Bella este un nume de referinta in modelling, fiind unul dintre modelele preferate ale marilor designeri.

Ascensiunea Bellei a inceput in 2014, cand si-a facut debutul ca model la New York Fashion Week in show-ul Desigual. Un an mai tarziu, a fost solicitata de mai multi designeri pentru a participa in show-urile lor, facandu-si debutul si la prestigiosul brand Chanel.

In prezent, Gigi si Bella sunt cele mai frumoase si solicitate surori din modelling. "Este dragut ca lucram in acelasi domeniu si ca putem sa ne sprijinim una pe cealalta. Este si mai dragut cand lucram impreuna sau macar suntem in acelasi oras. Cateodata nici nu stim ca suntem in acelasi oras pana cand nu ne dam un mesaj, dar apoi ne intalnim si dormim impreuna. Te simti mai putin singura in astfel de momente", a spus Bella.

FULLSCREEN
Cele mai chinuitoare sandale. Cum aratau picioarele Bellei Hadid dupa ce si-a dat jos incaltarile spectaculoase
  • /

related posts