Cele mai ciudate nume de copii alese de vedete in 2011. Ce ne rezerva, oare, 2012?


Nume de copaci, de animale, de inspiratie greaca sau inspirate de…covoare. In 2011 vedetele au ales cele mai bizare nume pentru progeniturile lor. Probabil nici cei mai asteptati copii din 2012, cei ai cuplurilor Beyonce - Jay-Z si Jennifer Garner - Ben Affleck, nu vor face exceptie. 


Atunci cand mama ta poarta un nume exotic precum “Beyonce”, iar numele de scena al tatalui tau este Jay-Z, cu siguranta ca nici tu nu vei purta un nume comun. Cel putin asta sustin expertii de la site-ul Nameberry.com in legatura cu numele viitorului copil al cuplului de aur al show-biz-ului american.

“Cred ca o sa fie un nume de-a dreptul scandalos. Sunt curioasa daca vor inventa un nume pentru bebelus.”, a spus una dintre fondatoarele Nameberry, Pamela Satran. Va mai trebui sa asteptam pana in februarie, insa, sa vedem daca predictiile se indeplinesc in cazul cuplului Beyonce-Jay-Z.

Asteptarile sunt la fel de mari si in cazul primului baietel al cuplului Jennifer Garner-Ben Affleck, avand in vedere ca cei doi au ales deja doua nume de fetite care fac furori in maternitatile americane, Violet si Seraphina. “Au ales nume obscure, vechi, pe care le-am vazut apoi urcand fulminant in preferintele parintilor in ultimii 5 ani.”, a explicat Pamela.

Sa vedem insa care sunt cele mai ciudate nume pe care celebritatile le-au ales pentru copii in 2011:

Categoria asa tata, asa fiu: Spike, fiul actorului Mike Myers
Categoria un nume prea mare pentru un copil atat de mic: Haven (Adapost) Garner, fiica lui Jessica Alba si a lui Cash Warren
Categoria nume care vor fi imitate pe scara larga anul viitor: Arabella, fiica Ivankai Trump si Flynn, fiul Mirandei Kerr si al lui Orlando Bloom
Categoria respect pentru origini: Penelope Athena, fiica actritei Tina Fey, care are stramosi greci
Categoria intraductibil si ininteligibil: Bingham (Bing) Hawn, fiul lui Kate Hudson si al lui Matt Bellamy (solistul Muse)
Categoria ce se mai bucura PR-ul lui Paulo Coelho: Aleph, fiul lui Natalie Portman
Categoria gradina botanica/rezervatie indiana: Willow Sage (Salcie Inteleapta), fiica lui Pink
Categoria gradina zoologica: Bear Blu (Ursul Albastru), fiul Aliciei Silverstone
Categoria ce-o sa mai rada copii de tine: Mirabella Bunny (Iepuras), fiica lui Bryan Adams
Categoria covorul zburator: Moroccan Scott, fiul lui Mariah Carey si Nick Cannon. Se pare ca numele copilului a fost inspirat de decorul marocan al uneia dintre camerele apartamentului lui Mariah din New York, cel in care Nick a cerut-o in casatorie.
Categoria literatura, spiritualitate si fotbal: Harper Seven (7), fiica Victoriei si al lui David Beckham

Parintii au explicat ca „Harper” vine de la autorul cartii preferate a Victoriei („Sa ucizi o pasare cantatoare”), Harper Lee. Iar Seven (7) vine nu doar de la numarul tricoului lui Beckham de la Manchester United, cum s-au grabit sa spuna neinitiatii, ci a fost ales ca cifra a pefectiunii (cele 7 minuni ale lumii, cele 7 zile ale saptamanii, cele 7 culori ale curcubeului etc.).

Pe plaiurile mioritice lucrurile stau mult mai asezat. Singurele mamici celebre care au ales nume (relativ) exotice pentru copiii lor au fost Nicoleta Luciu, care si-a botezat tripletii Kim, Kevin si Károly, Elena Gheorghe, al carei fiu, nascut in preajma Sarbatorilor de iarna, a primit numele Nicolas si Analia Selis, a carei fiica poarta numele Noa.

Restul vedetelor care si-au largit familia in acest an au preferat nume de inspiratie biblica si chiar cu iz arhaic: David (Andra si Catalin Maruta), Maria (Daniela Gyorfi), Adrian (Lucian Viziru), Achim Ionut (Jojo) si Andrei (Dan Capatos).

 

  • Cele mai ciudate nume de copii alese de vedete in 2011. Ce ne rezerva, oare, 2012?

related posts

Modifică setările cookies