Cele mai ciudate traditii de Anul Nou din toate colturile lumii. Ce fac oamenii in noaptea dintre ani


Desi traditiile incep usor usor sa se piarda in multe parti ale lumii, unele popoare inca tin cont de obiceiurile lor, pe care le-au respectat cu sfintenie ani la rand.


Femeile din Argentina poarta un accesoriu inedit in noaptea dintre ani. Lenjeria intima de culoare roz nu lipseste din outfit-ul pregatit pentru noaptea de Revelion si este responsabila de atragerea iubirii in noul an. De asemenea, in momentul in care ceasul arata ora 00:00, acestea isi ridica piciorul drept, semn ca pasesc cu dreptul in noul an.

In Brazilia, albul este inclus obligatoriu in vestimentatia de Revelion. Potrivit traditiei lor, aceasta non-culoare alunga spiritele rele din calea celor care o poarta. Un alt obicei este acela de a sari peste sapte valuri consecutive, pentru a avea noroc in noul an.

Locuitorii din Chile mananca o lingura de linte in seara dintre ani, pentru ca in noul an sa se bucure din plin de multa munca si multi bani. In plus, acestia matura casa inainte de miezul noptii, pentru a indeparta energia negativa.

Columbienii se plimba in jurul locuintei cu un geamantan gol pentru ca in noul an sa calatoreasca din plin, in timp ce rusii isi scriu cea mai mare dorinta pe o bucata de hartie, o ard si o arunca in paharul de sampanie, pe care il beau la ora 00:00.

Tu urmezi vreo traditie de Anul Nou? De ce obiceiuri vei tine cont in noaptea de Revelion?

related posts

Modifică setările cookies