Cele mai dezamagitoare aparitii de la American Music Awards 2013. Cine sunt vedetele criticate de stilisti


Daca Rihanna, Christina Aguilera sau Kesha au fost aplaudate pentru alegerile lor stilistice, alte vedete nu au fost la fel de inspirate cand a venit vorba de tinuta pentru AMA 2013.


Heidi Klum

Asa cum ne-a obisnuit deja, modelul german face exces la capitolul transparenta. Rochia Marchesa pe care a ales-o Heidi e sexy in partea de sus, dar franjurile din partea de jos o fac vulgara.


Emma Roberts

Frumoasa nepoata a Juliei Roberts are o silueta superba, dar a facut o alegere vestimentara mai mult decat nefericita in aceasta rochie argintie maxi, de tip sac.


Zoe Saldana

O rochie alb cu negru maxi, cu imprimeu neinspirat, nu o flateaza deloc pe frumoasa Zoe Saldana. Asta ca sa nu mai pomenim nimic de insertiile de satin din laterale si de dantela alba din partea de sus.


Kelly Osbourne

De cand a slabit, fiica lui Ozzie Osbourne a avut aparitii cat de cat decente. La premiile AMA insa a dat-o in bara, combinand un coc impletit cu tepi metalici, cu o rochie cu tutu si paiete, de lungime incerta.


Lil Mama

Artista hip hop a confundat covorul rosu cu un spectacol de circ. Doar asa ne putem explica bustiera si pantalonii kitchosi si ceea ce pare o trena. Cu siguranta una dintre cele mai nereusite look-uri ale evenimentului!

related posts

Modifică setările cookies