Cele mai frumoase femei ale anului 2017. Vedetele care ne-au cucerit cu trasaturile lor speciale


Insarcinata cu gemeni, Beyoncé a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume si nu este foarte greu sa intelegem de ce: viitoarea mamica straluceste in totalitate. In topul celor mai frumoase vedete ale anului, site-ul Buzznet le-a inclus, in urma votului fanilor, si pe Taylor Hill, Emma Watson sau Dakota Johnson.


1. BEYONCÉ KNOWLES


Beyonce ne-a fascinat intotdeauna cu vocea sa spectaculoasa, dar si cu atuurile sale fizice. Insarcinata cu gemeni si mama a unei fetite adorabile, cantareata arata impresionant in cel de-al doilea trimestru de sarcina. Beyonce stabileste record dupa record din punct de vedere muzical si orice piesa a ei se transforma in hit.

2. PRIYANKA CHOPRA


Priyanka Chopra este o actrita de origine indiana, cantareata, regizoare si castigatoarea premiului Miss World in anul 2000. 

Considerata una dintre cele mai populare celebritati, este cel mai platita vedeta din India si a aparut in top 100 cele mai influente persoane din lume.

3. TAYLOR HILL


Este un celebru model de fashion din America si un ingeras Victoria Secret din 2015. A fost descoperita cand avea 14 ani si a pozat in diferite campanii pentru Forever 21, Intimissimi's si H&M.

A aparut in diferite materiale pentru Vogue din America, Franta, Spania si Norvegia, iar in prezent a fost numita noua imagine pentru Lancôme.

4. EMMA WATSON


A fost cunoscuta mai ales pentru rolul sau din seria Harry Potter din 2001 si pana in 2011. Este printre putinele artiste care a studiat la Oxford. In prezent, este activista si s-a alaturat campaniei pentru egalitatea de gen: "HeforShe".

5. DAKOTA JOHNSON

Invidiata de milioane de femei pentru scenele sexy sin Fifty Shades alaturi de Jamie Dornan, Dakota Johnson se claseaza pe locul 5 in topul celor mai frumoase femei din lume.

  • Cele mai frumoase femei ale anului 2017. Vedetele care ne-au cucerit cu trasaturile lor speciale

related posts

Modifică setările cookies