Cele mai frumoase imagini de la nunta Prințului Nicolae. Mirii au impresionat pe ringul de dans


 Prințul Nicolae și Alina Maria au pășit în fața altarului într-o ceremonie fastuoasă, la Sinaia.

Tag-uri:

A fost prima nuntă regală care a avut loc la Sinaia în ultimii 70 de ani.  Alina Maria Binder a ales să poarte pentru această ocazie unică două rochii de mireasă foarte diferite. 

 

În fața a mii de oameni care au venit să-i felicite pe miri, Alina Maria a ales să poarte o rochie creată de un brand românesc. Ținuta semnată de casa de modă Parlor a avut numeroase motive tradiționale, inspirate din portul bunicii Alinei.  

 

Rochia a fost creată din 14 metri de mătase naturală , iar voalul lung de patru metri a fost realizat din tulle de mătase, brodat manual cu flori de câmp, care sunt și florile preferate ale Alinei.  Rochia cu spatele gol i-a venit perfect Alinei. 


Pentru petrecerea care a avut loc la Casino din Sinaia, Alina a ales o rochie din plisee,  legată după gât, la care asortat o pereche de pantofi albi, cu toc și baretă. 

Soția Prințului Nicoale a impresionat pe ringul de dans în rochia super sexy.  În sala de dans, pentru prima dată în istoria cazinoului, iluminatul s-a făcut exterior, prin  ferestrele imense. 


Alina-Maria Binder este absolventă a Școlii de Muzică și Arte Plastice din Bucurestia și a Colegiului Național I.L Caragiale. 
Ea a terminat Academia de studii Economice și a absolvit și un master în Relații Internaționale la SNSPA. Ana Maria Binder a lucrat la Asociația Aviatorilor, unde s-a ocupat de relația cu presă.
Este cu adevărat pasionată de aviație și chiar a urmat un curs pentru a obține un atestat de copilot. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

FULLSCREEN
Cele mai frumoase imagini de la nunta Prințului Nicolae. Mirii au impresionat pe ringul de dans
  • /


related posts