Cele mai frumoase regine din lume, fata in fata. Letizia a Spaniei si Rania a Iordaniei, ravasitoare in rochii scurte


Cuplul regal spaniol a urat bun venit intr-o vizita oficiala celor doi conducatori ai Iordaniei. Bineinteles, atentia presei a fost atrasa de cele doua regine superbe, Letizia si Rania, care au avut ocazia sa stea fata in fata pentru prima oara.


In timp ce Letizia a Spaniei a optat pentru o rochie stramta, rosie, care s-a mulat perfect pe corpul ei minion si zvelt, Rania a Iordaniei a purtat o rochie albastra, pe care a completat-o cu un trench roz prafuit. La capitolul accesorii, ambele au ales genti si pantofi la moda, pe care fotografii s-au grabit sa le imortalizeze.

Cu machiajul perfect si coafura pusa la punct, Letizia si Rania au oferit cateva cadre de senzatie fotografilor, parand rupte din revistele de moda, si nu intr-o italnire oficiala de mare greutate pentru statele pe care le reprezinta:


Letizia a devenit regina consoarta dupa incoronarea sotului sau, Printul de Asturias, ca Rege al Spaniei. Fosta jurnalista fara origini nobile, si-a impus stilul modern si a adus o nota de stralucire familiei regale spaniole, dar fara sa reuseasca sa-i seduca pe spanioli, care-i reproseaza ca este prea rece.

Caracterizata drept o persoana draguta, activa, spontana, Letizia Ortiz Rocasolano, nascuta la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a improspatat imaginea familiei regale spaniole: "Dona Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe", ii spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton.

Letizia este o fashionista desavarsita si Kate Middleton chiar ar avea ce sa invete de la ea. Foarte eleganta, dar si moderna, ea este visul oricarei tinere. Letizia straluceste la fiecare aparitie si, ce e mai impresionant la ea,este ca indrazneste. Pana acum, doar printesei Diana isi iesea acest lucru.


In varsta de 45 de ani, Rania, Regina Iordaniei, este si frumoasa si stilata in egala masura. Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah II al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu si-au anuntat logodna. Desi este de religie musulmana, iese din tiparele specifice devenind un exemplu de rafinament pentru femeile din intreaga lume.

Cei mai renumiti din lume o adora, iar Giorgio Armani a declarat despre ea: 'Are un corp de model si se prezinta intocmai ca o regina, ce ti-ai putea dori mai mult?'.

FULLSCREEN
Cele mai frumoase regine din lume, fata in fata. Letizia a Spaniei si Rania a Iordaniei, ravasitoare in rochii
  • /

related posts