Cele mai neinspirate schimbari de look ale vedetelor din ultima perioada. De ce nimeni nu le-a admirat


De la coditele afro ale lui Khloe Khloe Kardashian pana la parul verde al lui Hilary Duff, iata cele mai neinspirate schimbari de look ale vedetelor din ultimul an.


De departe, cea mai spectaculoasa schimbare de look a anului 2015 a apartinut lui Kim Kardashian. Din pacate, nu a tinut-o mai mult de o luna de zile.

Pentru a obtine blondul perfect, Kim s-a vospit de 4 ori in trei saptamani. Desi vedetei ii statea bine cu noua nuanta, decolorarea si vosirile repetate i-au stricat considerabil parul, care atunci cand nu era coafat arata ars si lipsit de vitalitate. Kim si-a dat seama ca blondul este o mare bataie de cap si a revenit la brunet.

Si sora sa Khloe a avut o perioada "rebela" in care a incercat unb look afro...care nu s-a potrivit deloc u originile sale armene :) Vezi imagini AICI.

O blonda superba, Hilary Duff a simtit nevoia de o schimbare si a copiat-o pe Kylie Jenner. Si-a vopist parul verde, insa trebuie sa recunoastem ca ii statea mult mai bine inainte!

Nicole Richie pur si simplu nu suporta culorile naturale de par. De la alb, la albastru si verde, acum vedeta a trecut la roz. 

Kat DeLuna si-a plantat o coada imensa in cap...

...iar Mel B arata de-a dreptul "scary" cu coafura ei afro!

Nici bretonul lui Beyonce nu a primit prea multe laude!

FULLSCREEN
Cele mai neinspirate schimbari de look ale vedetelor din ultima perioada. De ce nimeni nu le-a admirat
  • /

related posts