Cele mai savuroase momente de la Vocea Romaniei, din public. Detalii pe care nu le-ai vazut la TV


Sa ne intelegem: Vocea Romaniei creeaza dependenta. La prima editie de live, toata redactia Perfecte.ro a fost sa vada cum este, dar nu ne-am putut abtine mai apoi sa ratam vreun show. Acum, in semifinale, parca era ceva natural si firesc sa fim acolo, plus ca deja ne stiam locurile si cunoasteam celelalte persoane din public, care si ele au venit de la inceput. Si totusi, de fiecare data a fost altfel.


Foto: Toma Nicolau

1. Sexy Pavel Bartos 
De fiecare data are alte glume, face alte sotii si mai ca abia astepti pauza de publicitate sa-l auzi cum cocheteaza cu publicul sau cum il ia peste picior pe Brenciu. Glumele bune se datoreaza probabil si gurilor fresh de aer proaspat direct din natura (aparitiile sexy ale Roxanei Ionescu). Sa nu mai zicem de momentul Stefan Stan cu dansatoarele sexy. "Cata natura", a exclamat Pavel. Nu intelegeti gresit - este casatorit, are copii si chiar s-a jucat cu o fetita intr-o pauza. A pus-o sa spuna o poezie pentru Mosu la microfon si tot publicul a ascultat-o si a aplaudat-o mai apoi. 

2. Mere si covrigi
Seara a inceput cat se poate de bine. Baletul ne-a colindat si pe urma ne-a dat si mere. In urmatoarea secunda, lumea din jur rontaia de zori, unii mai pe ascuns, altii fara nicio retinere. Au fost bune, credeti-ne!

3. Dansatoarele din balet
Vineri am stat langa o gasca de baieti. Ei bine, nu stiu altii cum sunt, dar acestia nu-si puteau lua ochii de la balet. Nu conta cine canta - uitau sa se mai concentreze pe concurent. "Fii atent aici", "Ce buna e asta", "Mama cum se misca". La sfarsit, ca gluma suprema, mai si intrebau "cine a cantat?". Trebuie sa-i iertam, fetele chiar se miscau bine :)) Baietii din balet in schimb, au avut o seara destul de grea. La prestatia lui Catalin Dobre mai ca mureau intoxicati de fumul de pe scena, care i-au acoperit complet - ei stateau in spatiul dintre scena si juriu.

4. Sustinatorii concurentilor
Trebuie sa incep cu familia lui Liviu. Erau extrem de simpatici. Ca sa fie in stilul lui Moga, si-au pus toti niste papioane uriase si ii puteai vedea din celalalt capat al salii. Stefan Stan Cuceritorul a avut insa cea mai tare sustinatoare - o fetita de maxim 3 ani care striga de sus din public "Hai, Stefan!", "Te iubesc, Stefan" :)

5. Mohooooombi
Ai ai ai, a facut playback pe Coconut Tree, dar a incins atmosfera rau de tot cu miscarile lui pe Bumpy Ride. Toate fetele din public erau in delir - dansau, cantau si chicoteau cand facea o miscare mai sexy. La sfarsit, a zis "I love you", iar o fata de langa mine a strigat incantata "Si noi, de cate ori vrei" :) Ei bine, momentul a fost atat de fierbinte, incat la sfarsit si-a aruncat vesta in public. Din pacate, am fost prea departe sa o prindem, ca de altfel am fi licitat-o pe pagina noastre de Facebook :)

Cuvintele sunt de prisos - vezi prestatia lui aici!

Acum au ramas doar 4 concurenti - parca a trecut totul atat de repede! Si a fost un show total, iar pentru cei care au reusit sa ajunga in public, a fost de-a dreptul exploziv. Luni e finala si... s-a terminat  Vocea Romaniei

Sa inceapa din nou Vocea Romaniei


 

related posts

Modifică setările cookies