Cele mai senzuale miscari de bachata de pe internet. Cum arata dansul de 58 de milioane de vizualizari care face pur si simplu furori: VIDEO


Se spune adesea ca dansul este expresia pe verticala a ceea ce ar trebui sa se intample pe orizontala. Cupluldin imagini ofera un nou sens acestei zicale.


Te-ai obisnuit probabil deja sa vezi perechi extraordinare dansand pe stiluri clasice si cunoscute precum tango, rumba vals, samba sau chiar street dance.

Cuplul din imagine insa promoveaza un set de miscari numit bachata, care devine din ce in ce mai popular in intreaga lume. Prezentat drept un mix originar din Republica Dominicana, bachata creeaza miscari line, fluide, senzuale care se potrivesc cel mai bine pe ritmuri lente si romantice.

Instructori de dans si adevarati iubitori ai genului cei doi protagonisti ai filmuletului de mai jos au tinut o lectie deschisa pentru elevii lor si le-au aratat cum ar trebui sa arate o coregrafie perfecta. Cuplul a ales melodia "Te extrano" a lui Extreme, iar minunatia a strans peste 58 milioane de like-uri:

related posts

Modifică setările cookies