Cele mai sexy femei din lume, fara Photoshop. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata


Un inger de la Victoria’s Secret, un model de la Sports Illustrated si cel mai cautat model plus-size, impreuna pe o plaja in Saint Barth’s? Deja avem in cap o imagine a perfectiunii. Ei bine, surprinse de paparazzi, fara pic de Photoshop, modele sunt departe de a fi atat de sexy cum ne-au obisnuit.


Barbatii le viseaza, iar femeile le invidiaza. Niciuna nu se fereste sa apara in ipostaze cat mai sexy, iar revistele din toata lumea ar plati oricat pentru a le avea pe coperta. Toate trei sunt ultra cunoscute, iar paparazzi le urmaresc neincetat.

In pictoriale sunt perfecte si reprezinta motivul disperarii a milioane de doamne si domnisoare din intreaga lume de a tine diete. Toate femeile vor sa arate ca ele.  Ei bine, doamnelor si domnilor, pana si perfectiunea are imperfectiunile ei. 

Miranda Kerr, o mamica super sexy si provocatoare. Uite ce bine arata in lenjerie roz Victoria's Secret

Intre Brooklyn Decker si Crystal Renn nu prea observam mari diferente, desi prima este cover girl Sports Illustrated, iar ultima model plus-size. Sa nu crezi pana nu vezi…Cele doua sunt la fel de durdulii :)

Nu putem sa nu sesizam si marile diferente intre pozele surprinse de paparazzi si varianta finala a sedintei foto - coperta revistei Glamour. Alessandra Ambrosio este cea mai putin “modificata”, in timp ce colegele ei “au suferit” transformari mai mari.

Modelele Victoria's Secret au parte si ele de imbunatatiri in Photoshop - sunt cliente fidele.

Compara imaginile si spune-ne, tu ce parere ai, merita aceste modele sa fie simboluri de frumusete si de perfectiune?

related posts

Modifică setările cookies