Cele mai spectaculoase bijuterii de la Oscar 2012


An de an, inaintea oricarui premiilor Oscar, exista un eveniment de prezentare a tendintelor care vor influenta ceea ce anume se va purta pe covorul rosu in materie de bijuterii - StyleLab’s. In acest an, accentul a fost pus pe pietre mari, colorate, pe bratari late – tip manseta - , cercei tip candelabru supradimensionati si coliere. 


Mihai Trif, profesionist acreditat de Institutul Gemologic American (GIA), a realizat o analiza a celor mai bine accesorizate vedete si a celor mai frumoase bijuterii de la Premiile Oscar 2012. Sa le vedem!

MICHELLE WILLIAMS
Actrita care i-a redat viata lui Marilyn Monroe a purtat o bijuterie vestimentara, care a atras atentia tuturor celor prezenti la eveniment - o brosa de secol 19 in forma de fundita cu diamante, amplasata pe talie. 

Uite cum arata cea mai scumpa rochie din lume! Costa mai mult decat ti-ai putea imagina

In plus, a purtat si un colier simplu, cu diamante in taietura briliant. Trebuie sa fie un colier cu peste 30 de carate. Pozitionarea, contrastul pe care il face cu rochia si bijuteria in sine sunt absolut fantastice. 


ANGELINA JOLIE

Superlativ prin simplitate. Ramane fidela cerceilor discreti, dar care fac spectacol prin pietrele pe care le poarta. De aceasta data a optat pentru cercei si inel cu diamante in taietura cushion. Aceasta taietura, denumita si pillow cut (taietura perna), asigura o puternica luminozitate pietrei, iar faptul ca reflecta lumina intr-un foc asemanator celui degajat de lumina lumanarilor ii mai ofera si numele de “diamant candlelight”; diamantele in aceasta sunt extrem de greu de procurat. 

Asadar, accesorizare perfecta, printr-un inel cu numeroase diamante mici asezate in jurul unei pietre centrale in taietura cushion, avand in total peste 15 carate. Diamantele cerceilor au nu mai putin de 20 de carate.Toate bijuteriile purtate de Angelina Jolie au fost semnate de Neil Lane. 


PENELOPE CRUZ

Diamantele, prin simpla lor stralucire iti asigura eleganta in absolut toate situatiile, indiferent de tinuta, indiferent de coafura, indiferent de ten. Ei bine, in actuala combinatie, Penelope Cruz are un aer delicat, nobiliar si bijuteriile formate din colier simplu, solitaire, cercei in motiv floral si bratara asortata colierului ii completeaza pe deplin aparitia oferindu-I o senzatie light, delicata, fina. 

 

NATALIE PORTMAN
 
Bijuterii absolut superbe. Linie impecabila, forme curajoase, aer retro, in perfecta asortare cu rochia de ani ’50. Sunt bijuterii Harry Winston cu diamante montate in platina. Natalie Portman a fost intr-adevar o prezenta de Oscar. 
 
 

GWYNETH PALTROW

Gwyneth a avut un look imaculat, simplu, fin, elegant, iar in materie de bijuterii ne-a incantat de-a dreptul cu una dintre cele mai spectaculoase piese pe care le-am vazut la aceasta editie de Oscar. 

Si-a purtat toate bijuteriile pe mana dreapta, un inel cocktail supradimensionat asortat unei bratari tip manseta cu diamante. Desi editia din acest an a mai surprins cateva vedete cu astfel de bratari, cea purtata de Gwyneth si care este creatia Anna Hu Hoaute Joaillerie este de departe cea mai eleganta. 


 

CAMERON DIAZ

Printre cele mai scumpe accesorizari de Oscar, i-au apartinut in acest an lui Cameron Diaz. A purtat platina si, fireste, diamante. Astfel, a avut la gat un colier cu diamante in taietura emerald, cercei simpli, pe ureche, cu montura bezel si un inel cu un impozant diamant central. Valoarea estimata pentru bijuteriile purtate de catre Cameron Diaz depaseste suma de 900.000 de dolari. 

 

BERENICE BEJO
 
Actrita in rolul principal din The Artist a optat pentru o accesorizare simpla. Desi a purtat pe deget un superb inel cu diamante, elementul de senzatie il costituie fara indoiala cerceii cu diamante si smaralde. O alegere inspirata, tinand cont ca acest verde plin de viata ii pune in valoare ochii, culoarea parului, rochia. 
 
 
  • Cele mai spectaculoase bijuterii de la Oscar 2012

related posts

Modifică setările cookies