Cele mai umilitoare gafe de la concursurile de frumusețe. Perle la proba de inteligență


Participantele la concursurile de Miss nu sunt tocmai laureate ale Premiului Nobel. Chiar si asa, speram ca majoritatea dintre ele sa fie mai inspirate de-acum inainte la proba de inteligență. 


Concurentele de mai jos au cam gafat cand a venit momentul sa raspunda la intrebari banale si va lasam sa va amuzati singuri la auzul „perlelor" lor.

În 2014, reprezentanta statului Utah, Miss Marissa Powell, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor dupa ce s-a poticnit cand a venit momentul sa raspunda la o intrebare simpla: "De ce crezi ca, desi femeile contribuie cel mai mult la cheltuielile casei, ele inca primesc salarii mai mici decat barbatii?".

„Cred ca putem lega asta de educatie si... cum... continuam sa... incercam sa ne chinuim... sa... intelegem cum sa cream locuri de munca acum. Aceasta este cea mai mare problema acum. Cred ca... barbatii in mod general... um... sunt vazuti ca lideri in aceasta problema si trebuie sa vedem cum putem sa facem o educatie mai buna ca sa rezolvam aceasta problema. Multumesc", a spus Marissa.


2. Miss Filipine, 2001

Jeanie Anderson a socat cand a recunoscut ca ar prefera sa fie mai degraba frumoasa, decat desteapta. "Sa fii frumoasa e ceva natural. Sa fii desteapta inseamna sa inveti multe lucruri. Poti sa inveti multe lucruri daca esti desteapta".


3.  Miss Teen USA South Carolina, 2007

Kaitlin Upton a fost intrebata de ce crede ca o cincime dintre americani nu stiu sa-si localizeze propria tara pe harta. "Cred ca unii americani nu reusesc sa faca asta pentru ca exista oameni in tara noastra care... um... nu au harti. Cred ca educatia ca in Africa de Sud sau Irak sau alte tari ca... Cred ca ar trebui ca sa educatia din SUA ar trebui sa ajute SUA si ar trebui sa ajute Africa de Sud si Irak si tarile asiatice ca sa ne putem construi un viitor".


4. Miss Venezuela 2012

Intrebata despre sistemul de justitie si incurajata sa propuna o lege care nu exista deja, Miss Venezuela a oferit un raspuns la fel de confuz ca si ea: "Cred ca orice legi din Constitutie sau din viata sunt deja gata facute. Cred ca ar trebui sa avem... ummm...  un fel direct de a face lucrurile in... similar... in viata noastra. De exemplu, eu practic surf si cred ca cel mai bun... val pe care il pot lua este cel pe care il astept. Deci, va rog, faceti singurele legi pe care... le puteti face. Multumesc, Vegas", a spus ea.


5. Miss Venezuela 2003

La intrebarea simpla: "Daca ai putea sa alegi intre a fi apa sau a fi foc, ce ai alege?", reprezentanta Serbiei si Muntenegru pentru Miss Universe 2003 nu a putut decat sa articuleze ca: "Eu sunt o fiinta umana si nu stiu nici cum e sa fii apa, nici foc. Nu am deci un raspuns la aceasta interbare pentru ca sunt fiinta umana. Sunt o fata, deci am emotii, iar apa si focul nu au", a spus ea. 


Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies