Celebritati eclipsate de surorile lor. Cine sunt tinerele care se bucura de un succes rasunator


Au ajuns cunoscute si vanate de paparazzi datorita familiei celebre din care fac parte, insa ulterior acestea au devenit celebre datorita propriilor activitati profesionale sau personale.


Sora lui Miley Cyrus, Brandi, lucreaza ca bloggerita si chitarista si a participat la premiile American Music Awards in calitate de reporter pentru un site de entertainment. Desi incearca sa fie o prezenta discreta la evenimente, cu parul ei blond lung, ochii mari si albastri si corpul de model, Brandi iese intotdeauna in evidenta.

Kendall Jenner a ajuns sa fie mai vanata de paparazzi decat sora ei mai mare si mai cunoscuta publicului, Kim Kardashian, mai ales datorita profesiei de manechin, abilitatii de a poza in cele mai interesante ipostaze, dar si vietii amoroase, destul de agitata pentru varsta ei.

Sora mai mica a lui Britney Spears, Jamie Lynn, a devenit cunoscuta initial datorita surorii ei mai mari si celebritatii de care se bucura aceasta, insa ulterior s-a transformat intr-un subiect interesant de presa, cand a anuntat ca a devenit mama la 16 ani.

Solange Knowles, sora mai mica a celebrei Beyonce, se bucura de notorietate datorita activitatii ei in domeniul modellingului, dansului, actoriei si muzicii.

Ashlee Simpson este adesea preferata de fotografi in locul surorii ei mai mari, Jessica Simpson. In varsta de 29 de ani, vedeta este actrita si cantareata si este o prezenta asteptata pe covorul rosu al evenimentelor mondene.


 

FULLSCREEN
Celebritati eclipsate de surorile lor. Cine sunt tinerele care se bucura de un succes rasunator
  • /

related posts