Celebritatile anului 1994. Vezi cat de mult s-au schimbat intre timp acestia


Erau printre cele mai mediatizate vedete in 1994. Vezi cum a trecut timpul peste acestia si ce au realizat in aceasta perioada.


Jennifer Aniston in 1994


VEZI GALERIA FOTO AICI

Actrita filma in 1994 primul sezon din "Prietenii tai". La 20 de ani diferenta, cele doua vedete arata aproape la fel. Jennifer a devenit intre timp o actrita de filme artistice si a divortat de unul dintre cei mai frumosi barbati ai planetei, Brad Pitt.

George Clooney

In 1994, George Clooney devenea cunoscut pentru rolul din Spitalul de Urgenta. Intre timp, ca si Jennifer Aniston acesta a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de lungmetraje, insa a ramas unul dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood.

Jared Leto

In 1994, actorul in varsta de 42 de ani devenea preferatul adolescentelor in filmul My So-Called Life. La 20 de ani diferenta, Leto a ramas printre favoritii tinerelor, castigand chiar si un premiu Oscar pentru rolul secundar din Dallas Buyers Club.

Jerry Seinfeld

Aflat in timpul filmarilor pentru unul dintre cele mai bune seriale de comedie, Jerry era considerat cel mai bun comedian din lume. In 2014, inca este unul dintre cei mai buni comedieni din lume.

Celine Dion

In 1994 canadianca devenea sotia lui Rene Angelil.La 20 de ani diferenta, cantareata este cunoscuta pentru nenumarate hit-uri si este rezident in Las Vegas.

FULLSCREEN
Celebritatile anului 1994. Vezi cat de mult s-au schimbat acestia intre timp
  • /

related posts

Modifică setările cookies