Celebrul model Iman a fost fotografiata in timp ce se plimba pe strazile din New York. Vezi cum arata intr-o tinuta obisnuita, la 58 de ani


La 58 de ani, Iman se poate lauda cu o silueta de invidiat, fizicul ei fiind de-a dreptul incredibil.


Model de succes, mama a doi copii, Iman este unul dintre cele mai de succes modele, CV-ul ei cuprinzand aparitii pe copertile celor mai celebre reviste si prezentari de moda pentru designeri precum Halston, Gianni Versace, Calvin Klein, Yves Saint-Laurent pentru care a fost si muza.

La cea mai recenta aparitie publica, Iman a fost surprinsa pe strazile din New York, in timp ce vorbea la telefon. Imbracata lejer, intr-o tinuta sport, modelul a impresionat cu fizicul de adolescenta la care viseaza multe dintre fetele tinere.

Rochia care ii face picioarele sa para interminabile. Cat de sexy a aparut Antonia la un eveniment monden

Iman, care este casatorita de 21 de ani cu David Bowie, s-a implicat in ultimii ani in diverse actiuni caritabile, fiind ambasador pentru mai multe ONG-uri dedicate copiilor nevoiasi din intreaga lume.

Pe langa activitatile caritabile, Iman este in prezent si o femeie de afaceri de succes: ea detine propria companie de produse cosmetice, Iman Cosmetics.

Selena Gomez, sexy la evenimente si in videoclipuri, de nerecunoscut pe strada! Cum arata vedeta fara interventia stilistilor si a make-up artistilor - FOTO

In anii '80, Iman era unul dintre cele mai mari nume din modelling, iar in 1992 a jucat alaturi de Eddie Murphy in videoclipul lui Michael Jackson "Remember the Time".

related posts

Modifică setările cookies