Nu isi dorea sa arate asa de mult. Ce au vazut spectatorii din primul rand 


A fost intotdeauna apreciata pentru vocea ei, insa nu a fost niciodata considerata o femeie prea frumoasa. Asta pana acum! Din ratusca cea urata s-a transformat intr-o adevarata diva. Oamenii care au venit la concertul ei si au stat in primele randuri au vazut asta din plin :)


Celine Dion s-a schimbat radical stilul. Cantareata a renuntat la rochiile care o acoperau complet si a inceput sa poarta rochii foarte scurte, decolteuri indraznete si slituri adanci.

La cel mai recent concert al ei, Celina a purtat o rochie mini Balmain, care a lasat sa se vada mult mai mult decat trebuia. Oamenii din primele randuri i-au admirat lenjeria intima in toata splendoarea si au facut poze incontinuu.

Fii tot timpul in CTRL! Citeste cele mai noi stiri direct de pe pagina Perfecte.ro de Facebook! 

Din nefericire pentru ea, paparazzi prezenti in zona i-au surprins si celulita de pe picioare, care din anumite unghiuri era foarte vizibila.

Cu celulita sau nu, noi o apreciem pentru curajul de care da dovada si pentru ca, la 43 de ani s-a reinventat si a devenit o femeie completa.

Alt roman este pe cale sa faca istorie! Sali Levent relanseaza Mambo no 5 – vezi in exclusivitate pe Voyo.ro un moment muzical din sezonul 2 Pariu cu Viata!

FULLSCREEN
Nu isi dorea sa arate asa de mult. Ce au vazut spectatorii din primul rand 
  • /

related posts

Modifică setările cookies