Celine Dion, mai imbatranita ca niciodata dupa amenintarile cu moartea pe care le-a primit. Cum a ajuns sa arate solista


Chiar daca amenintarile nu s-au concretizat - spre usurarea artistei -, cantareata  pare destul de afectata de evenimentele care s-au petrecut in ultimele zile, in viata ei.


Zilele trecute, Celine Dion a primit amenintari cu moarte prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter. Chiar daca frumoasa artista nu a patit nimic, se pare ca atacurile verbale au afectat-o destul de mult in plan emotional, dar si-au lasat amprente si asupra aspectului ei fizic.

Prezenta in emisiunea postului de televiziune NBC, "Today Show", program unde si-a promovat cel mai recent album, "Loved Me Back To Life", artista internationala a primit din partea fanilor o serie de comentarii cu privire la titlul albumului, dar si o multime de ironii care au facut legatura intre amenintarile cu moarte la adresa vedetei si noul album.

Desi Celine a incercat sa para mai fericita ca niciodata atunci cand a acordat autografe fanilor si a zambit delicat in fata camerei de parca nimic nu s-ar fi intamplat, ridurile de pe fata, cearcanele si tenul imbatranit sunt dovezile clare stresului din ultimele zile, dar si ale vietii agitate pe care o duce de cativa ani incoace.


 

Nu este prima data cand artista primeste astfel de amenintari. Ce credeti ca se intampla cu adevarat?

FULLSCREEN
Celine Dion, mai imbatranita ca niciodata dupa amenintarile cu moartea. Cum a ajuns sa arate solista
  • /

related posts

Modifică setările cookies