Celine Dion, marturisiri emotionante despre sotul ei raposat: "Nici macar nu m-am sarutat cu alt barbat in viata mea"


Intr-un interviu emotionant acordat celor de la CBS, Celine Dion a marturisit ca inca este indragostita de sotul ei si ca ii este greu sa treaca peste moartea lui. Mai mult decat atat, ea a dezvaluit ca nu a existat un alt barbat in viata ei in afara de Rene Angelil.


In ianuarie 2016, sotul lui Celine Dion, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul si a lasat-o pe vedeta singura, cu trei copii. Desi au trecut 10 luni, vedeta spune ca nu reuseste sa treaca peste pierderea suferita.

"Inca sunt maritata cu Rene, nici macar nu m-am sarutat cu un alt barbat in viata mea", a spus cantareata, care l-a cunoscut pe barbat la 12 ani, cand acesta i-a devenit manager.

In interviul acordat celor de la CBS, ea si-a amintit cu drag de prima intalnire pe care a avut-o cu Rene: "El avea 38 de ani si-mi amintesc ca mi s-a parut foarte chipes. Arata grozav si mi-a dat impresia ca e increzator si ca nu ma va trata ca pe un copil".

Cand a murit, Angelil avea 73 de ani si era casatorit cu Dion de 21: "Inainte sa ne paraseasca, ne-a fost foarte greu, atat mie, cat si copiilor. Era ingrozitor sa-l vedem suferind tot mai mult, cu fiecare zi care trecea. Cand a murit, m-a consolat gandul ca nu-l mai doare si nu mai sufera. Merita sa nu mai sufere", a spus Celine.

Inainte de a incheia interviul, artista a vrut sa-si mai declare inca o data iubirea pentru sotul ei. "Inca il iubesc si sunt indragostita de el. Am dragostea copiilor mei, a fanilor, a oamenilor cu care lucrez. Viata mea nu e lipsita de iubire, deci sunt bine", a spus Celine.
 

related posts

Modifică setările cookies