Cantareata care nu a indraznit sa fie sexy pana la 43 de ani. Din ratusca cea urata s-a transformat intr-o adevarata diva


A fost intotdeauna apreciata pentru vocea ei, insa nu a fost niciodata considerata o femeie prea frumoasa. Asta pana acum! La ultimele sale aparitii, Celine Dion, una dintre cele mai cuminti cantarete, a abordat un stil cat se poate de indraznet!


Rochii lungi cu despicatura pana aproape de talie, outfituri mini, decolteuri indraznete - Celine Dion si-a schimbat radical stilul vestimentar.

Foto: SPLASH

Diva canadiana este intr-o forma fizica mai buna ca niciodata: daca in adolescenta era o pustoaica plinuta, odata ce a dat lovitura in muzica a trecut si ea in categoria vedetelor scheletice.

Acum insa, dupa ce a devenit mamica, Celine Dion arata perfect. Cantareata are picioarele la care a visat toata cariera - nu le mai ascunde in outfituri plictisitoare, ci le scoate in evidenta prin tinute sexy.

 

De ce este in stare un barbat atunci cand iubeste o femeie? Poate ajunge pana la crima! Nu rata filmul serii de pe Voyo.ro, Cassandra's Dream. Fa-ti abonament, ai 7 zile gratuit!

FULLSCREEN
Cantareata care nu a indraznit sa fie sexy pana la 43 de ani. Din ratusca cea urata s-a transformat intr-o adevarata diva
  • /

related posts

Modifică setările cookies