Cerebel:  As face un menage a trois cu Rihanna si Lady Gaga! 


Cerebel viseaza frumos – la un menage a trois cu Lady Gaga si Rihanna. Un „menage a trois muzical”, completeaza el!


Cerebel a vorbit cu Perfecte.ro despre viata de tatic, despre pasiunea lui pentru baschet si despre preferintele sale muzice. Vezi un super VIDEO!

„Ma descurc bine in postura de tatic! Sunt grozav! Si ca sot! Schimb scutece, pun alifie, picur picaturi. Ma simt bine, zici ca am facut asta toata viata”, spune Cerebel, care are o fetita.

Cerebel spune ca trebuie sa faca in asa fel incat sa aiba timp si pentru copil, dar sa aduca si bani in casa. „Trebuie sa ai gria de copil, dar trebuie sa ai grija sa faci si bani. Copilul cere bani asa ca trebuie sa ai timp pentru amandoua”, spune proaspatul tatic.

Cerebel viseaza cu ochii deschisi la un „menage a trois” cu vedetele momentului – Rihanna si Lady Gaga.
„As iesi la multe cafele cu Lady Gaga, imi place foarte mult, o consider o Madonna a generatiei tinere, dar din punctul meu de vedere nu are o voce extraordinara. Are o echipa foarte tare in spare care o ajuta. Stiati ca Lady Gaga are prima agentie de semne si de gesturi din lume?”, a declarat Cerebel pentru Perfecte.ro.

Cerebel a vorbit si despe marea sa pasiune – baschetul. „Eu am facut facultatea de Sport si am practicat toate sporturile. Nu imi place fotbalul pentru ca nu imi place cum se imbraca fotbalistii pe teren, muzica care se asculta e cu totul atflel, e mai frumos la baschet. Nu toate fetele sunt innebunite dupa fotbalisti. Anumite fete sunt innebunite dupa fotbalisti, sa ramana acolo in cercul lor de fotbalisti, gen bombele bombelor", spune Cerebel.
 

related posts

Modifică setările cookies