Chandler din serialul "Friends", desfigurat: grasut si cu gusa. Cat de mult s-a schimbat simpaticul Matthew Perry


Matthew Perry, interpretul simpaticului Chandler Bing din serialul Friends, s-a schimbat mult in ultimii ani. Actorul s-a ingrasat, din nou, si arata destul de rau, spre dezamagirea fanelor sale.


Matthew Perry a mai avut probleme cu greutatea si in timpul filmarilor la serialul Friends: in anumite sezoane era slab-mort, iar in altele era destul de plinut.

Se pare ca simpaticul actor nu si-a mai putut tine nici acum greutatea in frau. Matthew Perry a fost fotografiat de paparazzi intr-o ipostaza in care fanii sai de abia l-ar putea recunoaste. Interpretul lui Chandler a mai pus cateva kilograme, are burta si o gusa imensa.

Poate ca si problemele cu alcoolul din trecut si-au pus amprenta pe chipul lui Matthew. Se zvoneste ca Matthew Perry petrecea si bea atat de mult, incat a avut nevoie de un transplant de rinichi. Matthew s-a luptat impotriva adictiilor lui fata de alcool si droguri timp de cateva decenii. In 2001 s-a internat la reabilitare si de atunci nu s-a mai auzit nimic de niciun exces. 

related posts

Modifică setările cookies