Cheeky Girls nu progreseaza deloc din punct de vedere vestimentar. Iata tinutele ultra kitchoase in care s-au afisat la o emisiune tv


Desi traiesc de ani buni la Londra, una dintre capitalele modei, gemenele Cheeky Girls nu s-au cizelat deloc din punct de vedere vestimentar. Cele doua au avut o aparitie dezamagitoare intr-o emisiune tv. 


Romancele de la Cheeky Girls nu ne fac deloc onoare in Marea Britanie, cel putin din punct de vedere vestimentar. Surorile Cheeky i-au ingrozit pe engezi la cea mai recenta aparitie a lor la postul tv ITV.

Paparazzii le-au surprins pe gemene cand ieseau din studiourile ITV in niste outfituri kitchoase, nedemne de doua vedete tv.

Fetele s-au imbracat identic, in rochii negre si mulate in partea de sus, iar de sub bust in jos albe cu imprimeu negru si gri. Si ca kitschul sa fie absolut, rochitele au fost dotate si cu o fundita cu margele deasupra taliei.

Gemenele si-au completat look-ul cu cate o pereche de margele negre si pantofi negri cu toc.

Spuneti si voi: credeti ca Cheeky Girl vor evolua vreodata din punct de vedere vestimentar?

FULLSCREEN
Cheeky Girls nu progreseaza deloc din punct de vedere vestimentar. Iata tinutele kitchoase in care s-au afisat la o emisiune tv
  • /

related posts