Chip de papusa si trup de zeita. Cine e vedeta care intoarce toate capetele cand apare cu iubitul gigantic la plaja


Sylvie Meis, cunoscuta pana acum cativa ani ca Sylvie van der Vaart, a fost desemnata, in trecut, cea mai frumoasa femeie atat in Olanda, tara ei natala, cat si in Germania. Si in Anglia, acolo unde fostul ei sot a jucat fotbal in trecut, Sylvie era considerata una dintre cele mai frumoase sotii de fotbalist.


In prezent frumoasa olandeza isi continua cariera in televiziune, dar isi face timp si pentru a se ocupa de educatia fiului sau, in varsta de 9 ani. Sylvie este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor, care nu rateaza nicio iesire a acesteia la plaja.

Sylvie Meis a fost atractia principala a plajelor din Ibiza, acolo unde este in vacanta alaturi de baiatul sau. Surprinzator pentru paparazzi a fost faptul  ca vedeta nu l-a luat cu ea si pe iubitul sau, 

Maurice ‘Momo’ Mobetie, proprietarul unui club de fite din Zurich. Misterul a fost repede risipit: Sylvie tocmai a facut anuntul ca s-au despartit. Cei doi formau un cuplu care atragea de fiecare fata privirile: ea miniona si delicata, el masiv si bine facut.

Sylvie, care in trecut a fost diagnosticata cu cancer la san si a invins aceasta boala cumplita, a avut o casnicie nefericita cu fotbalistul Rafael Van Der Vaart. "Dupa chimioterapie, Rafael a primit inapoi o sotie ...diferita. Nu mai eram fata inocenta, cu nicio grija pe lume. Stiu cat e mult si-a dorit Rafael multi copii si ma bucur pentru el ca are acum inca un copil", a marturisit Sylvie.

S-a aflat ca Sylvie a fost si batuta de fostul ei sot. In ajunul anului nou, o cearta intre cei doi a degenerat, iar Rafael si-a lovit violent sotia. Desi ulterior fotablistul si-a cerut scuze, iar Sylvie l-a iertat, despartirea a fost inevitabila. "Sunt un idiot. A fost o prostie din partea mea si imi pare foarte rau", a declarat Rafael, insa Sylvie nu a mai putut continua casnicia.

FULLSCREEN
Chip de papusa si trup de zeita. Cine e vedeta care intoarce toate capetele cand apare cu iubitul gigantic la plaja
  • /

related posts

Modifică setările cookies