Actrița Chrissy Metz, prima oară în costum de baie la 38 de ani


La 38 de ani, actrița Chrissy Metz din serialul ‘This Is Us’ a avut curajul, pentru prima oară în viață, să apară în costum de baie în public.


Deși a ajuns la vârsta de 38 de ani, actrița Chrissy Metz a avut abia recent curajul de a ieși în public în costum de baie.

Citește și: Are 90 kg, dar milioane de barbati viseaza la ea. Cum a fost fotografiat cel mai sexy model plus size al momentului

”Am crescut purtând tricouri la piscină”, a mărturisit Metz pentru publicația Glamour. ”Ca adult, am fost ceva de genul: când îmi voi găsi un costum de baie care să-mi placă, îl voi purta”.

Se pare că, în sfârșit, căutarea a luat sfârșit. În luna iunie, Metz a postat pe contul său de Instagram o imagine cu ea în vacanță în Barbados, purtând un costum de baie Lane Bryant.

Au fost oameni care au reacționat ceva de genul: Oh, Doamne, uite-te la tine! Știi că eu n-aș putea face niciodată asta”, a spus actrița, nominalizată la Emmy și Globurile de Aur. ”A fost mai mult o insultă decât un compliment, dar fac ceea ce îmi doresc să fac. Oamenii care nu au fost niciodată supraponderali nu înțeleg ce presupune acest lucru”, a declarat actrița pentru New York Post.

Cu o greutate de 180 de kilograme, la o înălțime de 1,65 m, Chrissy Metz este recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca un personaj multivalent, care se întâmplă să fie plus-size.

Oamenii sunt încă surprinși că o femeie grasă poate apărea la televizor și reacționează ceva de genul: Poftim? Pe bune? Pe bune?”, a adăugat Chrissy Metz. ”Există o grămadă de alte subiecte despre care oamenii ar trebui să vorbească”.

Foto: Getty, Instagram
FULLSCREEN
Actrița Chrissy Metz, prima oară în costum de baie la 38 de ani
  • /


related posts